Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

Issues Options · View
adams512
Posted: Wednesday, March 27, 2024 6:32:35 PM
Groups: Member

Joined: 7/11/2021
Posts: 3

Rank:
Rank based on contribution points and purchased points. Click to see details. (20)
So I had initially purchased the Android version of MM and decided to install the Windows Collection Management Client, and there are a number of issues I encountered.

- It took nearly 5 HOURS to synchronize 383 titles. I imagine that this is a pretty small collection compared to some folks on here so I'm not sure how they manage to sync their collections (must take weeks for some of them?)

- The client hangs constantly. If I right-click on a title for example, noting appears to happen, and when I click on something else I get the "(Not Responding)" application title modifier. If I click the Filter icon on the left, I get the same behavior. Pretty much any action requires me to wait 15-20 seconds for anything to happen, and even then sometimes nothing does, and there's no indicator whether anything should have.

- Scrolling down a title to the Cast and Crew has no thumbnails and no apparent way to retreive them.

- Add Title, wait 10-12 seconds for the window to appear. I'm trying to add a Digital title to my collection -- By Title, type in the title (Soylent Green) and click Search. This takes 15 seconds to bring anything back, while somehow the Android version comes back in about 3-4 seconds.

binnerup
Posted: Wednesday, March 27, 2024 7:10:55 PM

Groups: Administration , Windows RT/8 Discussion Group

Joined: 2/1/2005
Posts: 49,652
Location: Aarhus, Denmark

Rank:
Rank based on contribution points and purchased points. Click to see details. (162837)
adams512
Posted: Thursday, March 28, 2024 1:26:11 PM
Groups: Member

Joined: 7/11/2021
Posts: 3

Rank:
Rank based on contribution points and purchased points. Click to see details. (20)
I'm using Bitdefender Total Security.
binnerup
Posted: Thursday, March 28, 2024 2:23:45 PM

Groups: Administration , Windows RT/8 Discussion Group

Joined: 2/1/2005
Posts: 49,652
Location: Aarhus, Denmark

Rank:
Rank based on contribution points and purchased points. Click to see details. (162837)
adams512
Posted: Friday, March 29, 2024 12:20:08 PM
Groups: Member

Joined: 7/11/2021
Posts: 3

Rank:
Rank based on contribution points and purchased points. Click to see details. (20)
binnerup wrote:
Try to disable that completely and see if that makes a difference.


Your solution is to completely disable antivirus? Not even a specific directory or FQDN exemption? Just shut it off completely?

Additionally, when I try to view a trailer within a title, it tries to open Internet Explorer (!) which hasn't been used in Windows 11 in over a year.
binnerup
Posted: Friday, March 29, 2024 12:36:23 PM

Groups: Administration , Windows RT/8 Discussion Group

Joined: 2/1/2005
Posts: 49,652
Location: Aarhus, Denmark

Rank:
Rank based on contribution points and purchased points. Click to see details. (162837)
Users browsing this topic
guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

Powered by Yet Another Forum.net version 1.9.0 (NET v4.0) - 10/10/2006
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.